Se pun ingredientele intr-un vas de yena si se baga la cuptor pana se rumenesc, cartofii sunt mai mult copti.
Cartofii gata copti.Si ca sa nu mai folosesc sare, adaugat branza turceasca si o mana masline, 1 lingura ulei si otet balsamic.
Branza turceasca este excelenta pentru textura fina si pentru ca e naturala, fara "rautatile" obisnuite. O gasiti in magazinele turcesti din Bucuresti, luat-o de la cel din Iancului.
Acolo mai gasiti si alte alimente de calitate cum ar fi: paste integrale, uleiuri vegetale, seminte orientale, iaurt turcesc cremos, condimente orientale, seminte in miere, miere, dulciuri turcesti ,masline netratatecafea, carne de vita si miel pentru cei interesati, unt de arahide, pasta de alune, lapte, cam orice.
Preturile sunt un pic mai mari, dar e marfa buna si zic ca merita. Nu stiu de mult aceste magazine, dar noroc cu prietenul nostru Zurkuf care nu cumpara alimente romanesti sau din marketuri, ci numai de la magazinul turcesc pentru ca, vorba lui, nu se compara cu ce se gaseste pe piata.