Rata cu varza murata la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se taie fidea varza murata si se caleste in putin ulei la foc iute timp de 20 de minute cu capac, amestecand la fiecare 4 minute .
  • Se inabusa si varza proaspata pana cand scade din volum intr-o tigaie mare sau un ceaun cu putin ulei .
  • In tava cuptorului se amesteca varza murata cu cea proaspata, cu morcovii taiati rondele, cu ceapa taiata pestisori, funza de dafin rupta in cateva bucatele, cu patrunjelul tocat si cu sucul si apa amestecat cu piperul negru macinat, boiaua si cimbrul .
  • Peste varza se aseaza rata portionata unsa cu ulei si sare si se acopera cu varza.
  • Tava se da in cuptorul preaincalzit la 220 de grade C ca sa se rumeneasca usor, o dati din nou la cuptor si faceti focul mai mic la 180 de grade C o mai coaceti 20 de minute, daca este necesar mai adaugati putina apa in varza, depinde de cuptor cum coace .

Punctează această reţetă

NNaskwik

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

Parca totusi, asa adunate una peste alta, timpul la cuptor este relativ mic pentru o rata, ca nu e pui....de altfel reteta arata foarte buna!!! Multumim!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mi-a placut foarte mult

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut-o pentru o intalnire internationala si a fost un succes! Supeeeer!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun si indicatii foarte precise !!! bravoo

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cool

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios! Multumesc pentru reteta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gooddddddddddddd

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 5