Rata pe varza noua

Rata pe varza noua
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea de rata se spala bine si se pune la fiert. Intre timp tocam varza marunt, o frecam cu putina sare si se lasa sa se inmoaie. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Varza se stoarce de zeama si se adauga peste ceapa. Amestecam bine, adaugam 2 cani de supa . Lasam la foc potrivit (pe aragaz), amestecand din cand in cand.
  • Se poate pune si la cuptor dar dureaza mult mai mult si parca si gustul este mai bun cand este pe aragaz. Carnea se va praji in 2 linguri ulei si 2 linguri de unt.
  • Cand varza s-a inmuiat bine ,adaugam sucul de rosii si boiaua. Daca mai este nevoie, se poate adauga supa.
  • Adaugam bucatile de carne peste varza si amestecam sa acoperim carnea cu varza.
  • Condimentam cu sare si piper, cimbru si marar.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

GHEORGHITA

SUPER

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Supre am incercat si eu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca-i lipseste o foaie de dafin.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte buna e de 3 stele

abuz

anonymous

Imi place dar este si mai buna la cuptor in vas roman

abuz

anonymous

Super buna!

abuz

anonymous

Parerea mea este ca daca o bagi la cuptor iese si ma buna da ca fierbi mai mult carnea de rata dispare gustul ei

abuz
  • pagina 1 / 2