Rata pe varza noua

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea de rata se spala bine si se pune la fiert. Intre timp tocam varza marunt, o frecam cu putina sare si se lasa sa se inmoaie. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
- Varza se stoarce de zeama si se adauga peste ceapa. Amestecam bine, adaugam 2 cani de supa . Lasam la foc potrivit (pe aragaz), amestecand din cand in cand.
- Se poate pune si la cuptor dar dureaza mult mai mult si parca si gustul este mai bun cand este pe aragaz. Carnea se va praji in 2 linguri ulei si 2 linguri de unt.
- Cand varza s-a inmuiat bine ,adaugam sucul de rosii si boiaua. Daca mai este nevoie, se poate adauga supa.
- Adaugam bucatile de carne peste varza si amestecam sa acoperim carnea cu varza.
- Condimentam cu sare si piper, cimbru si marar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
GHEORGHITA
SUPER
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta!
am gătit această rețetă
anonymous
Supre am incercat si eu
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca-i lipseste o foaie de dafin.
am gătit această rețetă
anonymous
Ok
am gătit această rețetă
anonymous
Bun bun
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte buna e de 3 stele
anonymous
Imi place dar este si mai buna la cuptor in vas roman
anonymous
Super buna!
anonymous
Parerea mea este ca daca o bagi la cuptor iese si ma buna da ca fierbi mai mult carnea de rata dispare gustul ei
Punctează această reţetă