Carnea de rata se spala bine si se pune la fiert. Intre timp tocam varza marunt, o frecam cu putina sare si se lasa sa se inmoaie. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
Varza se stoarce de zeama si se adauga peste ceapa. Amestecam bine, adaugam 2 cani de supa . Lasam la foc potrivit (pe aragaz), amestecand din cand in cand.
Se poate pune si la cuptor dar dureaza mult mai mult si parca si gustul este mai bun cand este pe aragaz. Carnea se va praji in 2 linguri ulei si 2 linguri de unt.
Cand varza s-a inmuiat bine ,adaugam sucul de rosii si boiaua. Daca mai este nevoie, se poate adauga supa.
Adaugam bucatile de carne peste varza si amestecam sa acoperim carnea cu varza.
Comentarii (18):
SUPER
Excelenta!
Supre am incercat si eu
Cred ca-i lipseste o foaie de dafin.
Ok
Bun bun
E foarte buna e de 3 stele
Imi place dar este si mai buna la cuptor in vas roman
Super buna!
Parerea mea este ca daca o bagi la cuptor iese si ma buna da ca fierbi mai mult carnea de rata dispare gustul ei