Rață cu cartofi și sfeclă roșie

o adevarata incantare a papilelor gustative
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Rulouri de clătite cu sfeclă roșie, umplute cu ricotta și rucola
-
Humus cu sfecla rosie
-
Risotto cu sfeclă roșie și gorgonzola: o explozie de culoare și arome intense
-
Verrine cu rucola si sfecla rosie
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
- Copanele de rață se spală bine și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 20-30 minute.
Cartofii se spală bine și se pun la fiert în apă rece pentru 15 minute.
Sfecla se curăță de coajă (atenție că vă pătați rău - de preferat să folosiți mănuși de plastic) și se pune la fiert pentru 15 minute.
Într-o tavă punem copanele și cartofii întregi.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Stropim totul cu unt topit și punem în tavă și cele 3 fire de cimbru proaspăt.
Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C.
Servim fierbinte cu rondele de sfeclă roșie.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
18/05/2014
Foarte bun! Din apa în care au fiert copanele am făcut o minunată supă de rață! :)
am gătit această rețetă