Petitchef

RATA PE VARZA

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Varza se taie julien, carnea se curata, se spala bine si se portioneza.Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei, dupa care se adauga carnea de rata, o cana de apa, sare, piper, cimbru si se fierbe inabusit.
  • Cand este mai bine de jumatate fiearta se adauga varza. Daca mai este nevoie sare si cimbru si se introduce la cuptor.Se serveste cu smantana.


Poze

RATA PE VARZA
RATA PE VARZA - poza 2
RATA PE VARZA - poza 3

Întrebări:




Comentarii (18):

13/11/2017

Foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/03/2015

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/11/2013

Am uitat partea cu cuptorul :)))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/09/2013

Pare ok nu stiu cit e de buna nu am facut niciodata

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/12/2014

Se lasa la cuptor aprox. 4 ore la temp de max 500 grade C, dupa care se pune pe aragaz la foc mic aprox 2 ore!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
24/10/2014

Reteta neterminata...faza cu cuptorul...

(0) (0) Abuz
12/10/2014

Retete neterminate.... cat se tine la cuptor ? la ce temperatura ? cat se fierbe varza ?

(0) (0) Abuz
11/02/2014

Forte buna

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Parca lipseste morcov.

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Fff buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează