Rata pe varza

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Varza se taie julien, carnea se curata, se spala bine si se portioneza.Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei, dupa care se adauga carnea de rata, o cana de apa, sare, piper, cimbru si se fierbe inabusit.
  • Cand este mai bine de jumatate fiearta se adauga varza. Daca mai este nevoie sare si cimbru si se introduce la cuptor.Se serveste cu smantana.
DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am uitat partea cu cuptorul :)))

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pare ok nu stiu cit e de buna nu am facut niciodata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Se lasa la cuptor aprox. 4 ore la temp de max 500 grade C, dupa care se pune pe aragaz la foc mic aprox 2 ore!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Reteta neterminata...faza cu cuptorul...

abuz

anonymous

Retete neterminate.... cat se tine la cuptor ? la ce temperatura ? cat se fierbe varza ?

abuz

anonymous

Forte buna

abuz

anonymous

Parca lipseste morcov.

abuz

anonymous

Fff buna

abuz
  • pagina 1 / 2