Rata pe varza
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Varza se taie julien, carnea se curata, se spala bine si se portioneza.Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei, dupa care se adauga carnea de rata, o cana de apa, sare, piper, cimbru si se fierbe inabusit.
- Cand este mai bine de jumatate fiearta se adauga varza. Daca mai este nevoie sare si cimbru si se introduce la cuptor.Se serveste cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Am uitat partea cu cuptorul :)))
am gătit această rețetă
anonymous
Pare ok nu stiu cit e de buna nu am facut niciodata
am gătit această rețetă
anonymous
Se lasa la cuptor aprox. 4 ore la temp de max 500 grade C, dupa care se pune pe aragaz la foc mic aprox 2 ore!!!!!!!!!!
anonymous
Reteta neterminata...faza cu cuptorul...
anonymous
Retete neterminate.... cat se tine la cuptor ? la ce temperatura ? cat se fierbe varza ?
anonymous
Forte buna
anonymous
Parca lipseste morcov.
anonymous
Fff buna