Rata pe varza
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
-
Piept de rata cu sos de trufe
-
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
-
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Varza se taie julien, carnea se curata, se spala bine si se portioneza.Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei, dupa care se adauga carnea de rata, o cana de apa, sare, piper, cimbru si se fierbe inabusit.
- Cand este mai bine de jumatate fiearta se adauga varza. Daca mai este nevoie sare si cimbru si se introduce la cuptor.Se serveste cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/12/2014
Se lasa la cuptor aprox. 4 ore la temp de max 500 grade C, dupa care se pune pe aragaz la foc mic aprox 2 ore!!!!!!!!!!
12/10/2014
Retete neterminate.... cat se tine la cuptor ? la ce temperatura ? cat se fierbe varza ?