Si apoi e gata.Dar cat carnea se odihneste, bine ar fi sa faceti si sosul care e absolut genial - pentru mine a fost o mare surpriza si am sfarsit sa-l mananc cu paine.
Intr-o craticioara se pun 150 ml de vin rosu, 4 linguri de sos de soia, 4 linguri de otet balsamic, 4 linguri de miere si 2 linguri de dulceata de cirese negre, se pune pe foc potrivit si se amesteca pana mierea s-a dizolvat si sosul a mai scazut si pare un caramel delicios.
Atunci adaugi 50 de grame de unt, astepti sa se dizolve, iei de pe foc si lasi sa se raceasca. In cele din urma, cam asa ar trebui sa fie treaba.
Cred ca e super reteta am sa o pun an aplicare de craciun unde ma prinde an Germania si voi pregati o rata Germana de 2,200 kg sper sa iasa asa cum a fost prezentata va doresc un cracin fericit
Comentarii:
Excelenta: o surpriza totala de savorii!!!!!!!!!!!!
Dar cu ce ai umplut-o???
Arata urat...nush nu ma inspira
Usor si cred ca si gustoasa rata voi avea pe masa de revelion!
Delicios
Bun
Corect!
Like
Delicios
Cred ca e super reteta am sa o pun an aplicare de craciun unde ma prinde an Germania si voi pregati o rata Germana de 2,200 kg sper sa iasa asa cum a fost prezentata va doresc un cracin fericit