La francezi, pieptul de rață este o necesitate pentru mesele de duminică în familie.
Astăzi vă oferim toate secretele gătirii perfecte a pieptului de rață în cuptor, pentru a fi însoțit cu sosul la alegere și garniturile preferate :-)
- Ce sos să însoțească pieptul de rață? Puteți face un sos de ardei, un sos cu trufe sparte (rețeta de pe site-ul nostru), un sos de miere și oțet balsamic, sau chiar un sos de vin roșu și șalotă care se potrivește perfect cu pieptul de rață. .
- Trebuie să crestăm pielea pieptului de rață? Acest pas este într-adevăr esențial deoarece va permite căldurii să pătrundă mai bine în carnea pieptului de rață pentru a o găti perfect uniform.
- Ar trebui îndepărtată pielea de pe pieptul de rață? Pielea va da gustul caracteristic pieptului de rață. Cu toate acestea, dacă este prea groasă, puteți elimina excesul cu un cuțit ascuțit, principalul lucru este să rămână puțină piele pentru a da aromă.
- Putem refolosi grăsimea din piept de rață? Sigur! Poate fi folosita pentru a face cartofi sarladaise de exemplu sau pentru a rumeni legumele.
Comentarii:
O reteta minunata.