Se spala carnea si se pune la fiert. Eu folosesc oala de presiune (30 minute de fiert). Se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie fasii late de 1 cm si se pudreaza cu faina. Se curata broccoli, se spala si se desfac buchetelele pe care le oparim in apa cu sare pentru 2 minute. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca.
Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si prajim nucile caju, le vom scoate si le lasam deoparte. Se introduce carnea si se prajeste la foc iute, pana ce devine crocanta, se scoate si se pastreaza la cald. Apoi mai adaugam 3 linguri de ulei si calim ceapa si usturoi, adaugam ghimbirul tocat marunt, pe urma broccoli, le prajim 5 minute amestecand. La sosul de soia, adaugam vinul si supa (sau apa), se toarna in tigaie si se amesteca. Se adauga apoi carnea si se lasa sa se patrunda 5 minute la foc slab. Se condimenteaza cu sare si piper si se presara nucile caju.