Piept de rata in vid (duck breast sous vide)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Piept de rata cu sos de trufe
-
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
-
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
-
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se scoate carnea cu grija din folie, pentru ca e fierbinte si are multa grasime.
- Daca servesti pieptul de rata a doua zi, inainte incalzeste-l putin folosind numai incalzitorul de sus, pentru ca pielea sa capete o nuanta aramie.
- Serveste cu garnitura de cartofi si salata verde.
- Modul acesta de preparare difera de friptura facuta in punga, pentru ca acolo carnea se face la aburi, pe cand aici se face in suc propriu.
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!