Ingrediente: 500 g zahar tos (aluat) + 6-8 linguri zahar (crema) + o cana de zahar (sirop) 250 ml ulei 1 ou 1 kg faina 250 - 300 g nuci macinate 350 ml lapte...
Ingrediente: 3 oua 100 g zahar 100 g faina 3 linguri cu nuca de cocos 1 lingurita de praf de copt 1 plic de vanilie Pentru crema: 1 albus de 250 g zahar pudra...
Ingrediente: 250 ml lapte de cocos 2 oua 35 g zahar + 50 g zahar pentru caramel 1 lingurita extract de vanilie 1-2 lingurite nuca de cocos razuita un praf de sare
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: pentru blat: -6 albusuri 150 g zahar 100 g mac 50 g nuca de cocos 3 linguri faina praf de copt sare Pentru crema: 6 galbenusuri 6 linguri zahar 1...
Ingrediente: Pentru blatul de rulada: 6 galbenusuri de ou 4 albusuri 2 lg faina 2 lg amidon 2 lg nuci pisate 6 lg zahar 2 plicuri zahat vanilat 1 praf de sare...
Ingrediente: 100-120 g unt 60 g zahar 5 linguri de pudra de cacao 1 lingurita extract de vanilie 200 g biscuiti 100 g nuca de cocos 60-80 g nuca prajita si...