Petitchef

Nuci cu crema

Desert
8 porții
10 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Coca:

Crema:

Preparare

  • Coca se face foarte usor amestecand toate ingredientele de mai sus. Forma se incinge pe aragaz si in timpul asta formam bilutele. Bilele din coca se aseaza in forma si se preseaza. Eu am facut toate bilele ca atunci cand am forma pe aragaz sa o pot presa cam 30 de secunde pe fiecare parte pana iau forma de nuca. Cand s-au copt se rastoarna ceea ce a rezultat (pentru ca ele se lipesc intr-un cerc) si se indeparteaza marginile in plus.
    Crema se face din budinca de ciocolata asa cum scrie pe ambalaj si atunci cand s-a inchegat bine adaugam untul si mai amestecam pana se topeste.
    Eu am ales sa fac crema aceasta pentru ca umplu nucile cat crema e calduta, apoi le pun intr-un castron si le acopar cu un capac sa ramana moi.Nu-mi plac nucile tari...de aceea am cautat forma asta ca sa nu mai cumpar nuci tari de la magazin care sunt umplute cu o crema de unt si de aceea raman tari.
    Dupa ce se umplu si lipesc jumatatile de ''nuci'' se pudreaza cu zahar pudra si se mananca cu multa pofta.


Poze

Nuci cu crema
Nuci cu crema - poza 2
Nuci cu crema - poza 3

Întrebări:




Comentarii (75):

Anton, 05/12/2021

Cu ce as putea schimba forma speciala de nuci ca să imi iasa? As vrea să fac si Eu dar nu am forma

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/07/2015

Delicioasee !!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/04/2015

Foarte tare :*

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
29/12/2014

Nmddmnm

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/12/2014

E reteta pe care o cautam.Multumesc frumos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/06/2014

Bine ba

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2014

Ador prajitura asta! :*

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/03/2014

Excelenta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/02/2014

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/01/2014

Reteta asta este foarte usoara si f buna?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 8

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu mere, nuci si scortisoara
Tarta cu mere, nuci si scortisoara
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Unturile din nuci Unturile din nuci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează