Acestea se amesteca,pana se omogenizeaza.Se fac gramajoare mici,care se pun in forma speciala,care a fost in prealabil foarte bine incinsa.Lucrul asta e foarte importnt,pt ca daca nu e incinsa forma,ele se vor lipi,si va fi foarte greu,daca nu imposibil sa le scoateti intregi.
Crema in general eu fac o crema fiarta,normala,facuta din lapte,zahar,oua,si amidon pentru ingrosare,pentru ca mie imi place sa se inmoaie aceste nuci.Cine doreste sa fie un pic mai crocante,si sa nu se inmoaie prea mult,poate face una din cremele obisnuite,frecate cu unt.
In prima zi tot timpul vor fi mai crocante,insa deja a doua zi ele sunt foarte moi.
Maine sunt invitata la o petrecere ıntre dame ın Turcia şi fiecare facem ce ştim ce gasim :) eu refac ınca odata reteta dumneavoastra(de revelion am facut prima data şi am dat '' moarte '' ) fiind atat de simpla şi atat de gustoasa .Un 8 Martie fericit tuturor va doresc.Cu respect Laura
Comentarii (61):
Sunt ft bune!
Foarte buna reteta
Foarte gustoase
IMI PLACE CUM ARATA CREMA
Maine sunt invitata la o petrecere ıntre dame ın Turcia şi fiecare facem ce ştim ce gasim :) eu refac ınca odata reteta dumneavoastra(de revelion am facut prima data şi am dat '' moarte '' ) fiind atat de simpla şi atat de gustoasa .Un 8 Martie fericit tuturor va doresc.Cu respect Laura
Imi place foarte mult
Deliciosa
Excelente super tare
Bun bun :) ..
Delicioaseeeeeeeeeeeeee.