Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: pentru paharute: 180 g ciocolata neagra forme de silicon pentru crema : 500 g de mascarpone 150 g ciocolata cu lapte 1 pliculet de zahar vanilat 2...
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: * 6 oua * 250 g zahar tos * 250 g faina * 1/4 lingurita praf de copt * 1/4 lingurita sare * 150 g unt nesarat, topit si...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 230 g faina 1/2 lingurita parf de copt 40 g Nesquik 2 galbenusuri 50 ml lapte 50 g ciocolata alba 100 g zahar 5 g gelatina 250 g...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 60 g fulgi de porumb 20 g boabe de cafea tocate 100 g martipan 6 oua 175 g zahar 40 g cacao 20 g faina 2 plicuri cu...
Ingrediente: Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness 200 ml frisca lichida 200 g...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru...
Ingrediente: 1 kg Faina - 500 g Margarina - 200 g Zahar pudra - 2 oua - Esenta de vanilie - 300 g Ciocolata amaruie - 500 g Frisca batuta - 500 g Mascarpone -...