Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de sare
Ingrediente: 260 g ciocolata cu 50% cacao 2 linguri miere 600 ml smantana pentru frisca 2 plicuri ness 1 lingurita scortisoara unt pentru uns tava cacao pentru...
Ingrediente: Aluat: 300 g faina 25 g zahar 4 g sare 5 g drojdie uscata 1 ou 180 ml lapte caldut 25 g unt moale Pentru crema: 3 galbenusuri 25 g faina 60 g zahar...
Ingrediente: Ingrediente blat: 5 oua 50 g faina 20 g cacao 120 g zahar Ingrediente crema: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca 100 g unt 30 g zahar pudra 2...
Ingrediente: Pentru blat : 7 oua 1 cana zahăr (aprox 300 gr) 300 gr faina 1 plic praf de copt 7 linguri de ulei 7 linguri apa calda Pentru cremă : 8 oua 2...
Ingrediente: 200 g ciocolata neagra 125 g unt la temperatura camerei 200 g zahar 4 oua 4 linguri de faina crema ganache: 300 g ciocolata amaruie 300 ml frisca...
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata...
Ingrediente: Blat de nuca si ciocolata: 150 g. ciocolata de lapte sau amaruie 120 g. unt 100 g. zahar 1 praf de sare 7 oua 200 g. nuci macinate 50 g. faina 1...