Ingrediente: 300 g unt 100 g cacao 6 oua 12 linguri zahar 2 linguri rom 2 linguri zahar vanilat 100 g nuci 100 g coaja de portocala zaharisita 150 g de visine...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
Ingrediente: Blat: 8 oua 8 lg zahar 7 lg faina 7 lg cacao 2 lg ulei 2 lg apa Crema: 4 oua 180 g de zahar 3 lg. cacao 250 g unt Sirop: 150 ml zahar 150 apa 2...
Ingrediente: Cochilii 3 oua 150 ml lapte 90 gr faina 1 lingura de zahar 60 gr unt un praf de sare Crema 500 ml lapte 125 gr zahar 3 galbenusuri + 1 ou intreg 50...
Ingrediente: pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina pentru sirop: 3 linguri zahar 250 ml apa 1 plic capucino ciocolata pentru crema: 500 ml frisca...
Ingrediente: – 4 galbenusuri sau, 2 oua întregi, 140 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao sau 100 g ciocolata de menaj, o lingura rom, un pachetel cu zahar vanilat, 4...
Ingrediente: ciocolata neagra 50% – 70% cacao 100 ml sirop de menta 110 ml lapte 110 ml frisca lichida 2 galbenuse 50-70 gr zahar 15 g amidon 5 g gelatina...
Ingrediente: Foi de napolitana Crema: 200g nuca 100 g zahar 4 galbenusuri 250 g unt Caramel: 200 g zahar Glazura: o tableta ciocolata alba de menaj o tableta...
Ingrediente: 1 kg Faina - 500 g Margarina - 200 g Zahar pudra - 2 oua - Esenta de vanilie - 300 g Ciocolata amaruie - 500 g Frisca batuta - 500 g Mascarpone -...
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 300 g de unt 250 g de zahar 2 linguri de cafea solubila 300 g de faina Un pliculet de praf de copt Un praf de sare 3 linguri de...
Ingrediente: Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina coaja de lamaie bicarbonat stins cu otet Crema: 200 g de unt 250 g de zahar 5 oua o lingura de...
Ingrediente: 2 oua, 225 g zahar, 120 g faina, 250 ml vin rosu, 600 ml frisca, 150 ml suc portocale, 50 g ciocolata alba, 1 lingurita scortisoara, 2 pliculete...
Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua 100 g zahar 50 g unt 125 g smantana un praf de sare 1 praf de copt o lingura coaja rasa de lamaie esenta de vanilie 150 g faina...
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...
Blat: 4 ou?, 125 g f?in?, 125 g zah?r. Se mixeaz? g?lbenu?urile cu zah?rul apoi se adaug? f?ina, câte pu?in. Albu?urile se bat spum? separat, dup? care amestecul cu f?ina se încorporeaz? u?or în albu?urile-bezea. Compozi?ia rezultat? se d
Aveam in camara de ceva vreme niste alune de padure in coaja. Si mai aveam doua bucati de avocado asa ca am zis sa le folosesc intr-un desert. Ei bine am imbinat aceste doua fructe delicioase, am adaugat cateva ingrediente aromate si a rezultat crema de f
Reteta Crema de cacao cu gelatina I
Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I
Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g