Crema din frisca pentru tort dobos

Crema din frisca pentru tort dobos
Altele
3 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)


Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Intr-un cazanel smaltuit de 2 l, pus pe un vas cu apa calda, frisca se amesteca cu zaharul, pîna cînd acesta se topeste; dupa aceea, cazanelul se ia de pe vas, se adauga ciocolata rasa, amestecata bine, dinainte, cu cacaua neaparat cernuta si cu zaharul vaniiat si, apoi, romul.
  • Compozitia se bate cu telul, pîna cîncl se omogenizeaza, amestecînd-o pîna cînd se raceste complet, altfel se va taia. Crema va fi mai moale decît cea cu unt, dar mai putin grasa. Foile de tort dobos sau de alte torturi si prajiturile mici din pandispan se ung cu aceasta crema fina, apoi se glaseazâ.


R Retete de prajituri si torturi

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+