Crema din frisca pentru tort dobos
Ingrediente
3
Rețete inrudite
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Intr-un cazanel smaltuit de 2 l, pus pe un vas cu apa calda, frisca se amesteca cu zaharul, pîna cînd acesta se topeste; dupa aceea, cazanelul se ia de pe vas, se adauga ciocolata rasa, amestecata bine, dinainte, cu cacaua neaparat cernuta si cu zaharul vaniiat si, apoi, romul.
- Compozitia se bate cu telul, pîna cîncl se omogenizeaza, amestecînd-o pîna cînd se raceste complet, altfel se va taia. Crema va fi mai moale decît cea cu unt, dar mai putin grasa. Foile de tort dobos sau de alte torturi si prajiturile mici din pandispan se ung cu aceasta crema fina, apoi se glaseazâ.
Retete de prajituri si torturi
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!