Ouale se bat spuma cu 2 linguri de apa fierbinte, 75 g zahar si putina sare. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in oua.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si se da la cuptor 25 minute. Jumatate din prune se curata de samburi si se fierb 10 minute cu 150 ml vin rosu, 100 g zahar si scortisoara.
Dupa ce au fiert se paseaza si se lasa sa se raceasca. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece, se scurge, se topeste pe bain-marie si se adauga in piureul de prune. Frisca se bate si se amesteca cu ciocolata alba topita apoi se incorporeaza in piureul de prune. Crema obtinuta se pune peste blatul de tort inchis cu un inel si se da la frigider 2 ore.
Restul de prune se curata de samburi si se pun la fiert cu restul de vin rosu si cu sucul de portocale. Se adauga jeleul si se toarna glazura peste tort. Se orneaza tortul cu frisca ramasa.