Ingrediente: Pentru aluat: 80-100 g. prune uscate 6, 7 linguri rom 200 g. ciocolata cu lapte 100 g. unt 4 oua 150 g. zahar 200 g. migdale macinate 1 lingurita...
Ingrediente: 200 gr prune uscate, fara samburi, injumatatite 50 ml coniac 25 g pudra de cacao 100 g ciocolata amaruie, tocata marunt 50 g unt 150 g zahar pudra...
Ingrediente: Blat: 6 oua 150 g zahar 50 ml ulei 3 linguri apa 1 lingurita praf de copt 120 g faina 10 g cacao 700 g prune ( fara samburi) Crema: 400 g branza de...
Ingrediente: Pentru o forma rotunda cu gaura la mijloc(20 cm) 150 g prune fara samburi 60 g unt 120 g zahar 2 oua 100 g faina 1 lingurita vanilie 4 lingurite...
Ingrediente: Pentru 3 foi : 200 gr zahar tos 250 ml bors 250 ml ulei Un plic de praf de copt Un praf de sare Faina cat cuptinde (eu am avut nevoie de aprox 1...
Ingrediente: Pentru 15 clatite: 2 oua, 2 lg zahar, 1 praf de sare, 200 gr faina, 300 ml apa, 1 borcan mic de dulceata de prune. Pentru crema de vanilie: 1...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de...
Ingrediente: 140 g prune uscate, 1 esență de rom, 120 g ciocolată, 100 ml ulei, 4 oua, 150 g zahar, 100 g nuca, 100 g faina, 1 plic praf de copt, sare.
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: blat: 3 oua mari 3 galbenusuri 125 gr. zahar 60 gr faina 110 gr. amidon un pic de sare pentru crema: 300 gr. zahar 10 oua 40 gr. gelatina 150 ml....
Ingrediente: Aluat: 600-700 gr faina 200 ml iaurt 100 ml lapte dulce 2 linguri zahar o lingurita sare un cubulet drojdie (25gr) 4 linguri untura un ou...
Ingrediente: 2 oua, 225 g zahar, 120 g faina, 250 ml vin rosu, 600 ml frisca, 150 ml suc portocale, 50 g ciocolata alba, 1 lingurita scortisoara, 2 pliculete...