Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca

Ingrediente
8
BLATUL DE RULADA :
CREMA DE CIOCOLATA SI MIEZ DE NUCA:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- BLATUL:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , apoi se adauga in ordine, mixand cate putin dupa fiecare ingredient adaugat, zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt si cacaoa , nuca pisata si putina esenta . Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia si se baga in cuptorul incins cca. 15-20 minute. - Cand e gata scoatem blatul rapid din tava , il punem pe o suprafata plata si-l desprindem de hartia de copt rulandu-l. Cu hartia de copt il acoperim putin si-l lasam 5 minute sa se mai raceasca. Din cand in cand incercam sa desfacem blatul si-l rulam la loc, lasandu-l sa se raceasca.
- CREMA:
Apa impreuna cu zaharul, cacaoa si faina se pun la foc mic, in cratita cu baie de abur , amestecand cca 20 minute, pana se obtine o compozitie de consistenta unei mamaligi tari. - Lasam sa se raceasca putin, adaugam untul, un galbenus de ou crud si miezul de nuca.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 610Kcal
- Carbo: 42.7g
- Grăsimi: 42.2g
- Grăsimi sat.: 17.2g
- Proteine: 11.6g
- Fibre: 4.5g
- Zahăr: 31.9g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 26
Informații nutriționale pentru 1 porție (147g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Beah
anonymous
Excelenta aceasta reteta
anonymous
Pentru ca arata foarte bine
anonymous
Buna
anonymous
Super
anonymous
APETISANT! SPER CA IN CURAND S-O POT FACE.
anonymous
Foarte buna reteta ..... o fac si eu azi
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super faina!!!!!!!!!!111
Punctează această reţetă