Petitchef

Bomboane de ciocolata cu crema de menta

Altele
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Galbenusele si zaharul se mixeaza impreuna pana se albesc. Laptele, siropul de menta si frisca lichida se incalzesc intr-o oala, se ia de pe foc si se incorporeaza compozitia de galbenuse. Se da din nou la foc mic, amestecand constant, pana cand se ingroasa crema .
  • Cand crema este calda se adauga gelatina dizolvata si se lasa sa se raceasca complet. Puteti vedea cum se topeste gelatina pe cucina.jugariu.ro. In timp ce crema se raceste, topiti ciocolata dupa indicatiile de aici si pregatiti matritele dupa instruciunile de aici.
  • Dupa ce ati terminat de uns matritele cu ciocolata si ati lasat sa se intareasca la rece, puneti cate 1 lingurita de crema de menta si turnati inca un strat de ciocolata ca si “capac”. Poze pas cu pas si explicatii aveti la linkul de mai sus.
  • Lasati sa se intareasca ciocolata la rece, dupa care rasturnati bomboanele. A preferat sa pastrez forma traditionala de banut pentru aceste bomboane, dar puteti folosi orice forma doriti.
  • Crema este atat de fresh si gustoasa incat se merita sa folositi forme mai mari ca sa incapa mai multa umplutura.

Rețete inrudite

YouTube

Bomboane cu alune


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale
Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale
6 porții
1 oră
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Bomboane kinder schoko-bons
Bomboane kinder schoko-bons
6 porții
1 oră
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Bomboane cu alune
Bomboane cu alune
10 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează