Se face un aluat din toate ingredientele,se framanta bine apoi se lasa la dospit o ora. Aluatul se imparte in 12 bucati ,se intinde fiecare bucata si se ruleaza pe forme.Se ung cu ou batut si putin lapte.Se coc la 200 °C-10 minute,apoi cu 180 °C-15-20 minute. Crema: Intr-o craticioara se amesteca cele 3 galbenusuri cu jumatate de cantitate din zahar(pana se topeste zaharul in totalitate).Se adauga faina putin cate putin amestecand continuu cu telul.Se adauga apoi laptele si restul de zahar si zaharul vanilat.Se pune pe foc mic amestecand continuu,pana obtineti o crema de consistenta unei smantani.Opriti focul si adaugati untul.Din crema optinuta turnati jumatate din cantitate in alt vas si amestecati cu cele 40 g de ciocolata.Dupa ce s-au copt cornurile si s-au racit se umplu cu crema.
Comentarii (61):
Excelent!!!!
Super bun
Ami plac retetele aste
Super bun
Daca nu aveti forme le puteti confectiona singure din carton imbracat in folie de aluminiu ,ies la fel de bine
Incredibil de buna
Deliciose
FOARTE BUNA
Aluatul se imparte in 12 bucati ,se intinde fiecare bucata si se ruleaza pe forme - asa scrie in reteta.
Deci, exista forme pentru aceste cornuri...
Vă mulțumesc pentru interesul acordat acestei oferte!
În fișierul atașat puteți vedea despre ce este vorba.
Cu deosebită stimă,
Numele dvs Elena Lascu
Telefonul 0722.599.156