Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...
Ingrediente: 1 - 1 1/2 kg rosii proaspete amestecate 1 ardei gras rosu 6 catei de usturoi curatati 2 cepe mici 1/2 cana ulei de masline sare si piper dupa gust...
Ingrediente: 500 gr fasole boabe 1 morcov mare 1 ceapa 2-3 rosii bine coapte 1 mana de marar verde 1/2 lingurita cimbru sare piper boabe 1 foaie de dafin 1...
Ingrediente: Pentru paine: -1,5 kg faina -3 cubulete drojdie -apa -sare Pentru ciorba: -500 grame fasole(lasata dinainte in apa sa se umfle) -ciolan afumat sau...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Pentru ciorba avem nevoie de : 400 grame de fasole boabe rosie, un ciolan afumat, un morcov, 2 cepe mici, o jumatate de ardei rosu, 2 linguri de...
Ingrediente: Ingrediente pentru 6-8 portii: 1. 600 gr carne de vita pentru ciorba (chiar asa scrie pe ea, de-a gata la caserola) 2. 300 gr morcovi (cam 3...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: o capatana de varza noua (cam 1,5 kg) taiata in - patratele 5x5cm 2 pulpe de curcan afumat (sau alta afumatura) 1 ceapa rosie 1 pahar mare de...
Ingrediente: omuraisu ceapa calita sos de soia ketchup Sardine la cuptor : rondele de ceapa morcovi cartofi tulpini de telina pestii dafin usturoi ardei uscati...