Petitchef

CIORBA DE PRAZ

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Legumele se spala si se toaca cubulete,rondele. Se calesc toate in 3-4 linguri de ulei,apoi se toarna apa,se aseaza capacul si se fierb la foc mic,pana se inmoaie.
  • Dupa ce s-au fiert legumele,se add rosiile date prin robot sau razatoare,se mai lasa sa fiarba 5 min,apoi se add si zeama de varza + vegeta .
  • Cand zeama de varza a dat primul clocot,adaugam si ouale,unul cate unul(cu grija sa nu se sparga)si mai fierbem 2 min pana se intaresc ouale dupa care add verdeata!


Poze

CIORBA DE PRAZ
CIORBA DE PRAZ - poza 2
CIORBA DE PRAZ - poza 3
CIORBA DE PRAZ - poza 4
CIORBA DE PRAZ - poza 5
CIORBA DE PRAZ - poza 6

Întrebări:




Comentarii (35):

19/03/2015

Foarte gustoasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/03/2015

Ce cauta aici vegeta, daca tot ai pus legume? Cred ca iese o saratura ocna, mai ales ca si zeama de varza e si ea foarte sarata!

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
16/11/2013

ExcelentA !!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/06/2013

Super delicios!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Simona, 15/05/2018

Pe mine ma distreaza ca nu mai adaugam legume, sare apa ci ADD!

(0) (0) Abuz
05/06/2016

Oare chiar gatiti asa cum arata reteta ? Toate ciorbele de zarzavat (fara carne ) trebuie sa aiba legumele prajite ?, la toate ciorbele este obligatoriu si vegeta cand ai fiert deja legumele in apa?,borsul /zeama de varza se fierbe separat si la sfarsit se adauga strecurata la ciorba. Parerea mea este sa lasati legumele sa fiarba la foc incet cca 20' si ciorba o sa aiba un gust minunat,iar ca verdeata obligatorie la ciorba este leusteanul tocat.In ceea ce priveste oulele fierte in ciorba,cred ca este mai bine sa fie fierte separat in apa cu sare si adaugate in farfurie cand se serveste.

(2) (1) Abuz
23/03/2015

21

(0) (1) Abuz
ombun
ombun, 21/03/2015

Mmm pare bun

(1) (0) Abuz
20/03/2015

Cu oul ala... zici ca-i felul 2... in rest o ciorba de legume...

(1) (0) Abuz
19/03/2015

Arata bine ,pare si gustoasa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Retete cu... Praz Retete cu... Praz

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează