Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.
  • Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici. In doua linguri de ulei calim putin morcovul pina dezvolta o culoare portocalie, adaugam ceapa vrede si calim 1-2 minute si adaugam usturoiul si prazul.
  • Completam cu apa necesara si asezonam. Lasam sa fiarba bine legumele care vor fi gata in cam 15 minute.
  • Smantana o amestecam cu zeama de lamaie si un polonic de ciorba fierbinte. Sringem focul sub ciorba si adaugam amestecul de smantana.
  • La servit radeam deasupra cascaval si presaram patrunjel verde deasupra.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: