Ciorba de hribi

Ciorba de hribi
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Medalioane cu linte rosie


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se spala bine hribii si se oparesc, dupa care se vor taia in cubulete sau felii. Legumele se toaca marunt si se pun la fiert. Cand sint fierte pe jumatate se pun la fiert si hribii. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga si orezul si se mai lasa sa fiarba pana cand orezul e gata.
  • Se adauga sare si se pune borsul, incalzit in prealabil, si se da iar in clocot. Se gusta de sare si se pune piperul,untul si uleiul.
  • Amestecam smantana cu ou ,stingem focul si turnam totul in ciorba amestecand de cateva ori. Presaram verdeata tocata marunt si servim.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rome, 18/11/2018

Se fierbe prea mult mai aes ca legumele sun taiate marunt. As pune hribii opariti in acelasi tmp cu legumele. Pre mult 100g orez. Cimbrul nu are ce cauta aici. In mod traditional cimbru s epund edoar in ciorba de fasole.

(0) (0) abuz



+