Se spala bine hribii si se oparesc, dupa care se vor taia in cubulete sau felii. Legumele se toaca marunt si se pun la fiert. Cand sint fierte pe jumatate se pun la fiert si hribii. Dupa aproximativ 20 de minute se adauga si orezul si se mai lasa sa fiarba pana cand orezul e gata.
Se adauga sare si se pune borsul, incalzit in prealabil, si se da iar in clocot. Se gusta de sare si se pune piperul,untul si uleiul.
Amestecam smantana cu ou ,stingem focul si turnam totul in ciorba amestecand de cateva ori. Presaram verdeata tocata marunt si servim.
Se fierbe prea mult mai aes ca legumele sun taiate marunt. As pune hribii opariti in acelasi tmp cu legumele. Pre mult 100g orez. Cimbrul nu are ce cauta aici. In mod traditional cimbru s epund edoar in ciorba de fasole.
Comentarii:
Se fierbe prea mult mai aes ca legumele sun taiate marunt. As pune hribii opariti in acelasi tmp cu legumele. Pre mult 100g orez. Cimbrul nu are ce cauta aici. In mod traditional cimbru s epund edoar in ciorba de fasole.