Ingrediente: Pentru paine: -1,5 kg faina -3 cubulete drojdie -apa -sare Pentru ciorba: -500 grame fasole(lasata dinainte in apa sa se umfle) -ciolan afumat sau...
Ingrediente: Pentru ciorba avem nevoie de : 400 grame de fasole boabe rosie, un ciolan afumat, un morcov, 2 cepe mici, o jumatate de ardei rosu, 2 linguri de...
Ingrediente: fasole boabe o ceapa un morcov o felie telina pastrnac radacina de patrunjel zeama de varza o lingura bulion ardei sare piper cimbru o lingura de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg faina 60 g drojdie proaspata sau 4 plicuri dorijdie uscata 440 g apa 2 linguri ulei 1 lingurita zahar 2 lingurit rase de sare 500 g fasole 1...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 1/2 capatana mare de telina 2 radacini de patrunjel 2-3 cepe mari 2 frunze de dafin 2 pumni si 1/2 fasole uscata boabe 2 ardei 2 lg de faina 600...
Ingrediente: 300 g carne de vita 1 morcov 1 telina 300 g cartofi curatati 100 g mazare 50 g orez 100 g fasole pastai 1 ceapa 1 praz sare, piper 1 lingura de''...
Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si...