Petitchef

Ciorba de fasole pastai si pui

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem puiul la fiert in apa cu sare, si luam spuma de deasupra.In alta tigaie punem la calit: ceapa taiata marunt, cu ulei de masline (3-4lg) si o ceasca de apa. Cand ceapa este calita, adaugam morcovul dat prin razatoarea mica, ardeiul taiat marunt, orezul bine spalat si mai adaugam 1 ceasca de apa. Lasam 5 minute si mai adaugam apa daca mai este nevoie. Cand sunt gata le punem deoparte.
  • Cand puiul este fiert, punem fasolea pastai si lasam sa fiarba bine. folosit pui de tara, care trebuie fiert foarte bine, astfel fasolea pus-o in ultimele 30 de minute de fiert.Daca folositi pui din magazin, lasati la fiert pana nu mai face spuma puiul si apoi puneti fasolea sa fiarba impreuna.
  • Cand fasolea este aproape gata, punem legumele calite.Adaugam 2lg de bulion si lasam inca 5 minute.
    Gustati din ciorba pentru a potrivi de sare sau bulion.
    Cand ciorba este gata, adaugati patrunjelul si leusteanul tocat marunt.


Întrebări:




Comentarii:

08/08/2015

Foarte buna !

(0) (0) Abuz
13/06/2015

2

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Da, buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează