Ingrediente: carne de pui ceapa radacina telina si patrunjel morcov ardei gras patrunjel si leustean pasta de rosii bors sare dupa gust cimbru(optional) Pentru...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne vita, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 3 rosii sau suc de rosii sau pasta de tomate sau rosii in bulion, 1ardei, tije de...
Ingrediente: 500 g carne de vitel (manzat) cateva oase cu maduva sau sita zarzavaturi un ardei gras, 2 rosii, cativa catofi, verdeata patrunjel si leustean, o...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 3-4 morcovi un patrunjel radacina o bucata de telina 1-2 ardei grasi 3-4 cartofi 1 ceapa mare 1-2 rosii Zarzavat de ciorbe suc de rosie bors...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Ingrediente: 600 g file de peste 250 g ciuperci de care va vin la indemana ceava legume (o ceapa mica, o jumatate de morcov, o felie groasa de telina si o...
Ingrediente: doua kilograme de crap un morcov mare o radacina de patrunjel un pastarnac o felie de telina o ceapa mare 100 ml ulei trei-patru rosii leustean...
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel,...