Tacamul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza bine. Se pun si cuburile de Magi si se lasa la foc incet o ora. Dupa ce a fiert se stecoara zeama.
Telina se taie bastonase. Ceapa se toaca marunt. Sfecla rosie se da pe razatoarea mare. Din sfecla se pastreaza cateva fasii crude pentru a da culoare la sfarsit. Varza alba si ardeiul se taie julien.
Se distuie toate in putin ulei de masline, dupa care se complecteaza incet-incet cu toata zeama de carne. Se adauga castravetele murat taiat cubulete si buchetul de verdeturi legate, pentru ca la sfarsit se scoate din ciorba.
Cand ciorba este gata, se lasa cateva minute, apoi se adauga oul batut cu iaurt si lingurita de bors. Acesta se dilueaza cu ciorba, ca sa se ajunga la temperatura ciorbei si apoi se adauga. Se serveste cu leustean tocat marunt.
Comentarii:
Nu stii sa gatesti fara chimicale?JEG