Ingrediente: Ingrediente: 1 sfecla rosie 1 telina nu celery 1 ceapa uscata galbena 1 lingura ulei de floarea-soarelui 600 ml de apa rece putina nucsoara sare si...
Ingrediente: 1 ceapa mica 3 catei de usturoi 25g unt 1 lingurita de cardamon 2 lingurite de garam masala 1 telina (cca 300g) 1 L supa de pui 3 linguri smantana...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: 7 cepe medii-mari 4-5 cartofi ( 1 kg ) 2 cuburi knorr de vita 1.5 l apa unt pentru prajit un varf de lingurita condimente pentru pui sare si piper...
Ingrediente: 200 gr creveti, ½ radacina ghimbir, 3 catei usturoi, pigment rosu(ardei iute rosu pentru cine doreste supa un pic mai picanta), o lingura ulei...
Ingrediente: 500 g de linte roșie 2 linguri de pastă de roșii 1⁄2 lămâie 1 lingură de orez 1 lingură de unt 1 linguriță de chimion 2 linguri de ulei de măsline...
Ingrediente: 1.5 kg dovleac 2 portocale partea alba de la un praz 1 ceapa 2.5 l apa 1 cartof 2 cuburi de legume ( sau inlocuitori ) 100 ml smantana lichida...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 morcov 1 ceapă 50 g ghimbir 1 litru apă 1/4 linguriță nucșoară 100 ml lapte de cocos Semințe de dovleac prăjite Sare Piper Ceapă verde
Ingrediente: -500 gr de varza murata -300 gr de ciolan afumat (sau peste afumat) -2 carnati afumati -10-12 prune uscate -1 ceapa -2 catei de usturoi -1,5 l apa...