Petitchef

Kapustnica: supa slovaca cu varza murata

Este o reteta de supa cu varza murata, carnati afumati si prune uscate. servita de obicei la masa de Craciun.

Antreuri
4 porții
20 min
2 ore
Dificil

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Puneti ciolanul afumat la fiert in apa pentru 20 de minute.
    Desarati varza, tocati-o fasii fine.
    Tocati marunt ceapa si usturoiul.
  • Etapa 2 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Intr-o oala adanca prajiti carnatii si ciolanul (taiate in 3) intr-o lingura de ulei.
    Adaugati ceapa si usturoiul si reveniti.
  • Etapa 3 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Puneti varza murata, 1,5 l de apa, cimbrul si dafinul.
  • Etapa 4 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic timp de o ora.
  • Etapa 5 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Scoateti carnea si taiati-o cubulete iar carnatul taiati-l rondele.
  • Etapa 6 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Adaugati-le din nou la varza cu prunele uscate, paprika si bulionul de rosii.
  • Etapa 7 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    Lasati sa fiarba inca o jumatate de ora.
    Verificati daca mai trebuie sare si piper.
    Serviti supa fierbinte cu o lingura de smantana.
  • Etapa 8 - Kapustnica: supa slovaca cu varza murata
    O "nebunie" de supa aromata si parfumata. Aciditatea verzii murate este atenuata de dulceata prunelor....
    Pofta Buna!!!!


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează