Supă de varză roșie

Antreuri
8 porții
Foarte ușor
40 min

ușoară și foarte hranitoare


Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supă de roșii și busuioc


Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele.
    Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.

    Morcovul se curăță, se spală și se taie după preferință - cubulețe sau rondele.

    Ardeiul roșu se taie în două, se înlătură cotorul și semințele, apoi se toacă mărunt.

    Toate legumele se pun într-o cratiță și se acoperă cu apă - apa să depășească cu 2-3 cm legumele.
    Se pun la fiert pentru 15 minute de când începe apa să clocotească.

    Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm să dea câteva clocote.

    Condimentăm cu sare.

    Stingem focul și adăugăm mărarul tocat mărunt.

    Servim după preferință caldă sau rece - în ambele moduri este delicioasă - cu smântână.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/01/2014

O sa incerc

(0) (0) abuz
17/09/2013

E frumos si gustos

(0) (0) abuz
14/02/2013

Gustosssssssss!

(0) (0) abuz
13/02/2013

Buna detot

(0) (0) abuz
13/02/2013

Bhhhhh.....

(0) (0) abuz
13/02/2013

Super!!!

(0) (0) abuz
13/02/2013

Si eu fac ,supa crema de varza alba ,ar la ce-a rosie pun si mere.

(0) (0) abuz



+