Supă de varză roșie

Antreuri
Foarte ușor
40 min

ușoară și foarte hranitoare

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele.
    Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.

    Morcovul se curăță, se spală și se taie după preferință - cubulețe sau rondele.

    Ardeiul roșu se taie în două, se înlătură cotorul și semințele, apoi se toacă mărunt.

    Toate legumele se pun într-o cratiță și se acoperă cu apă - apa să depășească cu 2-3 cm legumele.
    Se pun la fiert pentru 15 minute de când începe apa să clocotească.

    Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm să dea câteva clocote.

    Condimentăm cu sare.

    Stingem focul și adăugăm mărarul tocat mărunt.

    Servim după preferință caldă sau rece - în ambele moduri este delicioasă - cu smântână.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O sa incerc

abuz

anonymous

E frumos si gustos

abuz

anonymous

Gustosssssssss!

abuz

anonymous

Buna detot

abuz

anonymous

Bhhhhh.....

abuz

anonymous

Super!!!

abuz

anonymous

Si eu fac ,supa crema de varza alba ,ar la ce-a rosie pun si mere.

abuz