Supa de fidea

Antreuri
8 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Se pune apa la fiert si cand aproape fierbe se pune ceapa,patrunjelul taiat marunt,pastarnac taiat marun,se lasa sa fiarba 5 min. dupa aceea se pun mocovii.Se lasa pana ce sunt fieti.Cand sau fiert morcovii se adauga fideaua.Se lasa sa fiarba bine.



    POFTA BUNA!!
Pernes DianaPernes Diana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Carmen Matei

Stie cineva cate calorii are o portie de supa sau pe 100/gr.?
Sau pot adauga si țelina ?

abuz

anonymous

FIDEAUA SE FIERBE SEPARAT , NU IN SUPA ! DUPA FIERBERE FIDEAUA SE SPALA CU APA RECE INTR-O STRECURATOARE , APOI SE AMESTECA CU SUPA SI ZARZAVATUL....

abuz

anonymous

Bunicica

abuz

anonymous

F.f. buna

abuz

anonymous

O minunată rețetă de slăbire :))) Dragă Diana (parcă) s-o mănânci cu prietenii !!! :)))

abuz

anonymous

Nici mie nu mi se pare cea mai buna supa.e prea simpla.ce gust poate avea fara ceapa,morcov?

abuz

anonymous

Bhhhhhh......

abuz

anonymous

S

abuz

anonymous

Super buna

abuz

edith_erdei@yahoo.com

Oroare de reteta

abuz
  • pagina 1 / 2