Supa de fidea
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se pune apa la fiert si cand aproape fierbe se pune ceapa,patrunjelul taiat marunt,pastarnac taiat marun,se lasa sa fiarba 5 min. dupa aceea se pun mocovii.Se lasa pana ce sunt fieti.Cand sau fiert morcovii se adauga fideaua.Se lasa sa fiarba bine.
POFTA BUNA!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Carmen Matei
Stie cineva cate calorii are o portie de supa sau pe 100/gr.?
Sau pot adauga si țelina ?
anonymous
FIDEAUA SE FIERBE SEPARAT , NU IN SUPA ! DUPA FIERBERE FIDEAUA SE SPALA CU APA RECE INTR-O STRECURATOARE , APOI SE AMESTECA CU SUPA SI ZARZAVATUL....
anonymous
Bunicica
anonymous
F.f. buna
anonymous
O minunată rețetă de slăbire :))) Dragă Diana (parcă) s-o mănânci cu prietenii !!! :)))
anonymous
Nici mie nu mi se pare cea mai buna supa.e prea simpla.ce gust poate avea fara ceapa,morcov?
anonymous
Bhhhhhh......
anonymous
S
anonymous
Super buna
E
edith_erdei@yahoo.com
Oroare de reteta