Pt inceput pus carnea la fiert(impreuna cu sare si putin delicat) si luat spuma ori de cate ori a fost nevoie.Apoi adaugat ceapa taiata pe jumatate, lasat sa dea un clocot si pus si morcovul si pastarnacul.
Morcovul ales sa il tai rondele,iar pastarnacul intreg sau pe jumatate,sferturi,cum imi vine mai usor.Dupa ce au fiert toate legumele,scos ceapa si pastarnacul,si pus o mana generoasa de fidea.
Lasat sa fiarba, potrivit de sare si apoi pus si verdeata.Aici gata de servire:Imi place pt ca este o supa usoara,foarte usor de facut si foarte gustoasa.
O asemenea prostie imensa n-am mai pomenit! 1,5 l supa, deja fiarta?????? pt 2 persoane???Carne?? ce fel de carne, ce cantitate??? De ce Delikat?? Pastarnac, care are miezul lemnos?? De ce nu radacina patrunjel!! Telina??? Este de o inocenta egala cu varsta de 14 ani! 2 min fierbere??? 20 min preparare, HABAR NU ARE!!!
Foarte buna dar va rog sa-mi spuneti cum faceti ca toate sant gatite an 2 minute.Poate aveti o metoda speciala pe care vreau sa o stiu sie eu.Traim an epoca vitezei.
Toti comentatorii au dreptate.Cam ambiguua reteta! Cita carne la 1,5 l apa??!? Sau e can poanta aia:SUPA DE PUI:Pui apa,pui,zarzavat si pui nu mai pui ca ai pus de doua ori!!!
Cam anemica supa asta! Lista ingredientelor este, iarasi, vai mama ei! Zici "carne"! Pai, ce fel de carne, de vita, de porc, de broscozaur, de ce? Mai zici "1,5 litri supa de pasare"! Pai, nu faci supa, cum adica, faci supa cu supa deja facuta? Zau daca am priceput. Si mai pune, naibii, ceva in oala aia, o telina, mai multa ceapa, o frunza de dafin, cateva boabe de piper, o crenguta cu frunze de patrunjel, eu pun si 3-4 catei de usturoi si un ardei gras! Pune acolo ceva ca sa dea gust si culoare si renunta la delikatul chimic! Iar, in loc de fideaua aia din comert, pune mana si fa repede niste taitei dintr-un ou si niste faina si o sa vezi ce supa iti iese de n-o sa-ti mai trebuiasca in veci fidea!
Comentarii:
O asemenea prostie imensa n-am mai pomenit! 1,5 l supa, deja fiarta?????? pt 2 persoane???Carne?? ce fel de carne, ce cantitate??? De ce Delikat?? Pastarnac, care are miezul lemnos?? De ce nu radacina patrunjel!! Telina??? Este de o inocenta egala cu varsta de 14 ani! 2 min fierbere??? 20 min preparare, HABAR NU ARE!!!
Foarte buna dar va rog sa-mi spuneti cum faceti ca toate sant gatite an 2 minute.Poate aveti o metoda speciala pe care vreau sa o stiu sie eu.Traim an epoca vitezei.
F buna
Toti comentatorii au dreptate.Cam ambiguua reteta! Cita carne la 1,5 l apa??!? Sau e can poanta aia:SUPA DE PUI:Pui apa,pui,zarzavat si pui nu mai pui ca ai pus de doua ori!!!
Cam anemica supa asta! Lista ingredientelor este, iarasi, vai mama ei! Zici "carne"! Pai, ce fel de carne, de vita, de porc, de broscozaur, de ce? Mai zici "1,5 litri supa de pasare"! Pai, nu faci supa, cum adica, faci supa cu supa deja facuta? Zau daca am priceput. Si mai pune, naibii, ceva in oala aia, o telina, mai multa ceapa, o frunza de dafin, cateva boabe de piper, o crenguta cu frunze de patrunjel, eu pun si 3-4 catei de usturoi si un ardei gras! Pune acolo ceva ca sa dea gust si culoare si renunta la delikatul chimic! Iar, in loc de fideaua aia din comert, pune mana si fa repede niste taitei dintr-un ou si niste faina si o sa vezi ce supa iti iese de n-o sa-ti mai trebuiasca in veci fidea!
Bun
Am gatit si eu reteta dar fara ceapa
Buna