Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok
Antreuri
6 porții
Ușor
35 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Supa africana


      Preparare

      Preparare15 min
      Gătire20 min
      • Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate asiatice. Se incalzeste un pic wok-ul sau vasul in care se va prepara supa, se pune uleiul la incins. Cand este foarte bine incins, se adauga radacina de ghimbir tocata, cateii de usturoi intregi si pigmentul rosu. Se scot cand incep sa ne usture un pic ochii ! Se pastreaza pentru a se adauga la urma pentru cine doreste, dar nu e obligatoriu. Se caramelizeaza repede ardeii taiati fasii pe lung si morcovul taiat lamele. Se adauga supa de carne sau apa calda si concentratul de carne, ciupercile, o lingurita de sos de soia. Peste 5 minute se adauga taiteii de orez, mierea sau zaharul sau sosul thai, otetul de orez. Cand taiteii sunt fierti se adauga crevetii decorticati, se fierb inca 2-3 minute. Se serveste cu frunze de coriandru.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      23/10/2013

      IAMI-IAMI

      (0) (0) abuz
      23/07/2013

      F.b.reteta

      (0) (0) abuz
      22/02/2013

      Excelent !!!!

      (0) (0) abuz
      22/02/2013

      Mununata si usoara si sanatoasa

      (0) (0) abuz
      28/01/2013

      Pofta buna,,,,

      (0) (0) abuz



      +