Dovleceii se razalesc bine,se lasa citeva minute cu putina sare,dupa care se storc de apa .
Am adaugat peste morcovi si cepa prajita,2 litri de supa de pui si 1/2 litru de lapte.Am lasat citeva minute la fiert.
Am adaugat in oala dovleceii razaliti.
F?in? si grisul,se amesteca cu putin iaurt(sau lapte acru)si se toarn? peste supa.Se lasa pina da un clocot.Stigem focul,si adaugam:
sare,piper si usturoi dup? gust,
Ave?i grij? c? dovlecelul a fost s?rat inainte,se las? la fiert 15-20 min. sau pan? se inmoaie dovlecelul Se adaug? m?rarul sp?lat ?i t?iat m?runt , iar la sfar?it smaintina ,iaurt sau lapte acru daca doriti.Doritori pot pune in ea ?i p?trunjel t?iat fin.
Comentarii:
Consider o crima pentru stomac sa pui la fiert in supa faina amestecata cu gris! Distrugi astfel aceasta supa hranitoare si sanatoasa. Mi se pare mult mai potrivit sa elimini faina!!! si grisul si sa adaugi iaurtul amestecat cu un galbenus de ou. Sanatos si bun, parerea mea!