Supa de dovleac

Supa de dovleac
Antreuri
6 porții
Foarte ușor
55 min

Reteta belgiana a supei de dovleac. In Belgia aceasta supa nu lipseste in nici o casa in luna octombrie.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Supa de dovleac - Preparare etapa 1Taiati toate legumele cubulete.
    Topiti untul si caliti legumele 6-7 minute
  • Supa de dovleac - Preparare etapa 2Adaugati apa cat sa acopere totul si aduceti supa la fierbere.
  • Supa de dovleac - Preparare etapa 3Cand aceasta fierbe, adaugati cuburile de legume ( pasta sau ce folositi ) piper si sucul de la 2 portocale si lasati sa fiarba timp de 35-40 de minute.
    Mixati supa cu un mixer vertical timp de 5 minute pentru a deveni foarte fina si potriviti de sare si piper.
    Adaugati smantana lichida si patrunjelul tocat si serviti.
MelianMelian

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: