Supa de dovleac

Reteta belgiana a supei de dovleac. In Belgia aceasta supa nu lipseste in nici o casa in luna octombrie.
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Supă cremă de dovleac
-
Supa crema de dovleac placintar
-
Supă cremă de spanac-petitchef
-
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
Taiati toate legumele cubulete.
Topiti untul si caliti legumele 6-7 minuteAdaugati apa cat sa acopere totul si aduceti supa la fierbere.
Cand aceasta fierbe, adaugati cuburile de legume ( pasta sau ce folositi ) piper si sucul de la 2 portocale si lasati sa fiarba timp de 35-40 de minute.
Mixati supa cu un mixer vertical timp de 5 minute pentru a deveni foarte fina si potriviti de sare si piper.
Adaugati smantana lichida si patrunjelul tocat si serviti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!