Ingrediente: 1 ceapa mai mare 1/2 varza taiata mare 1 morcov 1 tulpina de telina 5-6 linguri rosii tocate 1 cana zeama de varza acra 5-6 bucati de porc cu os 1...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa mare taiata fin 2 cani de cartofi taiati cubulete si curatati 1 cana radacina...
Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: aproximativ 1 kg de maruntaie de pasare ametecate 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina 1 morcov mare 1 fir de praz o ceasca de orez...
Ingrediente: 1 morcov 1 telina 1 sfecla rosie 1 radacina pastarnac 1 fir de praz 1/4 varza alba 200 g rosii 2 cuburi vegeta 200 ml bors de casa verdeata...