Supa de varza cu ciolan afumat
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Dam pe razatoare zarzavatul, curatam ardeiul de seminte si il taiem in bucati mari. Taiem ciolanul in bucati. Intr-o oala de 5 l punem uleiul si calim cateva minute zarzavatul ras si ciolanul.
- Adaugam 2 l apa, ardeiul, cimbrul uscat delikatul si jumatate legatura de marar tocat lasam la fiert pt 30-40 minute. Intre timp taiem varza in 4 si scoatem cotorul.
- Apoi o taiem fin sau o dam pe razatoare. Cand a fiert ciolanul adaugam varza si lasam la fiert pt 20 minute.
- Intr-un vas punem smantana, peste turnam un polonic de supa si amestecam bine, mai punem supa, amestecam si turnam in oala cand e fiarta varza.
- Punem in supa cimbrul verde si mararul tocat ramas si dam in clocot. Potrivim de sare si piper si servim.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: