Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Este o ciorba racoritoare, usor acrisoara.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Pune 3 L apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba adaugam prazul tocat, morcovul, telina, pastarnacul si sfecla cubulete. Lasam sa dea un clocot si adaugam varza taiata fideluta, cubuletele de vegeta si rosiile.
  • Cand rosiile sunt gata fierte adaugam borsul, mai lasam sa fiarba putin la foc mic si apoi inchidem aragazul. Punem verdeata tocata marunt si 2 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece.
  • Amestecam cu o lingura mare si acoperim cu capac.

Punctează această reţetă

DucesaDucesa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: