Ciorba de rata cu varza/ romanian duck and cabbage soup
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Rulouri vegetariene de primavara cu varza rosie si cartof dulce
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste ceapa pana cand devine translucenta. Se adauga morcovul, telina si treptat varza, si se stinge cu o cana cu apa.
- Cand incepe sa fiarba se adauga carnea, foaia de dafin si se acopera bine cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu cu capacul pus pe o parte 30-40 minute , apoi se adauga zeama de varza si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute, apoi se pun rosiile.
- Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe os . Se pun pastele si se lasa 5-10 minute, se gusta de sare si piper, se opreste focul si se adauga verdeata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: