Ciorba de rata cu varza/ romanian duck and cabbage soup

Ciorba de rata cu varza/ romanian duck and cabbage soup
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Rulouri vegetariene de primavara cu varza rosie si cartof dulce


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste ceapa pana cand devine translucenta. Se adauga morcovul, telina si treptat varza, si se stinge cu o cana cu apa.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga carnea, foaia de dafin si se acopera bine cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu cu capacul pus pe o parte 30-40 minute , apoi se adauga zeama de varza si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute, apoi se pun rosiile.
  • Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe os . Se pun pastele si se lasa 5-10 minute, se gusta de sare si piper, se opreste focul si se adauga verdeata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/12/2013

Delicius!

(0) (0) abuz
28/09/2013

Trebuie sa fie excelenta , si aspectul este prezentabil si in primul rind gustul, caci toate ingredientele sint naturale deci este excelenta

(0) (0) abuz



+