Ingrediente: Reteta blatului: 8 albusuri, 200 g zahar tos, 15 m rom sau zeama de lamîie, 150 g nuci macinate, 50 g cacao, 1/2 pachetel cu zahar vanilat. Pentru...
Ingrediente: 500 g frisca, 2 albusuri, 100 g zahar tos, 15 ml rom, 67 foi sau 18-20 g granule de gelatina, 100 ml apa rece, un pachetel cu zahar vanilat.
Ingrediente: 3 oua 60 g faina, 105 g zahar tos 15 ml rom adica, pentru fiecare ou de 60 g sau ceva mai mare 20 g faina 35 g zahar tos si pentru 3-5 oua 15 ml rom
Ingrediente: 500 g banane zeama de la 1 lamaie 2 plicuri zahar vanilat 50 ml rom 1 lingura margarina folie de polietilena pentru tava 250 ml lapte 2 plicuri...
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt...
Ingrediente: Blatul: 8 albusuri 250 g zahar tos 20 ml zeama de lamîie sau rom 200 g curmale sau smochine 100 g migdale sau mici, alune 200 g nuci macinate...
Ingrediente: 3 oua mari 60 g faina 75 g zahar lingura rom sau zeama de lamîie 250 g fructe de diferite culori 200 ml apa 3 foi de gelatina rosie sau 8 g...
Ingrediente: 1/4 kg prune uscate, 150 g orez, 1/2 lingurita sare, 100 g unt, 100?150 g zahar, 15 ml rom, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii, 30 g faina, 150 g zahar...
Ingrediente: Blatul: 6 oua mari, 100 g nuci macinate, 50 g cacao, 15 ml rom, 140 g zahar tos. Crema: - 3 oua, 50 ml apa, 50 g cacao, 30 g nescafe, 300 g unt,...
Ingrediente: Reteta Blatului pentru tort de portocale: 8 albusuri, 250 g nuci mnacinate, 250 g zahar tos, coaja de la o portocala, 20 ml zeama de lamîie sau...
Ingrediente: 3 oua 3 linguri de zahar 2 linguri faina 1 pachet zahar vanilat 2 linguri cacao Pentru crema: 150 g unt 80 g zahar pudra 1-2 linguri de rom Pentru...
Ingrediente: Tava aprox 40X26. 55g faina de grau 70g faina de secara obtinuta din fulgi de secara macinati 4-5 lg miere 6 oua 1 lingura visinata, afinata sau...
Ingrediente: 2 oua mari sau 2 mijlocii si un albus ramas, 40 g faina, o lingura rom, 7-8 ciorchini de flori de saicim, 30 g zahar pudra, un plic cu zahar vanilat.
Ingrediente: 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici etc, 200 g franzela, 300 ml lapte, 100 g unt, 5 oua, 1/4 1 smîntîna, coaja de lamiie, 150 g zahar...
Ingrediente: 5 oua 100 g faina 100 g zahar 15 ml rom Sodoul : 6 oua 1 l lapte 120-150 g zahar un pachetel cu zahar vanilat Siropul : 200 ml apa 150 ml rom 100...
Ingrediente: Aluatul: 300 g untura 800 g faina -otet 3 lg ulei o canita sau una de smantana bors o canita -1 praf de copt, sare Umplutura: rahat sau crema de...