Ingrediente: Un pui mediu 1,5 kg cartofi vreo 5-6 mere (in functie de marime) 1 ceapa condimente (scortisoara sau cuisoare, sare, piper, boie, cimbru…)
Ingrediente: 400 g legume congelate in combinatia pe care o preferi sau cum ai reusit tu sa pui pentru iarna 1 kg cartofi 2-3 catei de usturoi condimente dupa...
Ingrediente: 500 grame ficatei de pui, 7 cartofi, 1 ceapa mare, 4 catei de usturoi mari, 1 conserva de rosii decojite, 1 cana cu apa, 2 linguri de ulei, 1...
Ingrediente: - 4 pulpe de pui; - 700g cartofi (sau cât s? acopere tot fundul t?vii); - 1 fir de praz; - 2-3 c??ei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde; - 2 fire de ceap? verde; - 1 cea?c? vin alb sec; - 1 cea?c? ap? sau sup? de pui; - verde?uri a la P
by Alice albinutza
Am primit o ra??, ....ra?? le?easc? de felul ei,...o ra?? de curte, crescut? bio, eco sau cum li s-or mai zice.
Cotrob?ind pe internet am dat peste mai multe re?ete de friptur? de ra??, dar pân? la urm? a trebuit s? i
Cel mai mult îmi place la puiul la cuptor este pielea crocant?. Am cump?rat de câteva ori pui rotisat, dar când ajungeam acas? ?i desf?ceam pachetul pielea nu mai era crocant?, iar în interior carnea era aproape crud?. Dup? mai multe dezam?giri am renun?a
Reteta asta nu e deloc o mare filozofie, I know :P...dar e extrem de gustoasa si simt ca trebuie sa v-o impartasesc :)) Aveti nevoie doar de-un vas de lut, traditional, simplu sau mai "cu creasta", ca al meu, hi, hi... Noi l-am inaugurat de ziua lui Bogd
De cativa ani sunt intr-o continua cautare a retetei pentru mujdeiul perfect. E si normal avand in vedere ca ADOR usturoiul, in toate felurile posibile. Si, sa fim seriosi, exista zile cand nimic nu poate fi mai bun ca niste pui rumenit sau peste prajit,
De cand cu blogosfera culinara, am invatat si invat zi de zi lucruri noi, ceea ce nu poate fi decat spre binele meu, al nostru, al burticilor noastre, al papilelor... :) De la Ioana, de pe e-retete , am invatat un mic truc pentru a obtine the most juic
Inauguram colectia retetelor de toamna-iarna :) Nu e obisnuitul pui trantit pe pat de sare si acoperit in acelasi fel. E ceva mai elaborat - dar departe de a fi complicat. Amesteci 600g sare cu 600g faina si 350-400ml de vin rose sau alb sec . Nu