Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Cartofii, napii si prazul se curata, se toaca si se pun intr-o tava. Se presara cu 2 linguri ulei de masline si se da tava la cuptor 30 minute. Coaja de portocala se rade si se pune deoparte iar fructul se taie in 8 felii.
In fiecare pulpa de pui se face o incizie adanca in care se pune cate o felie de portocala. Se pun pulpele pe patul de legume din tava. Se toarna vinul si supa fierbinte, se presara cimbrul, rozmarinul, coaja de portocala si restul de ulei de masline.
Deasupra se pun rosiile cherry si se da totul la cuptor 30-40 minute pana cand pulpele sunt facute. Se serveste imediat.
Pulpe de pui cu cidru si rozmarinVitel cu portocale si cartof dulceMiel cu vin rosu si lintePlacintele cu carne de iepureLegume la cuptor cu otet balsamicSparanghel si praz la cuptor.
Supa de dovleac cu unt de castaneClatite irlandeze BoxtyTocana de rata cu rosiiMerluciu la cuptorRagu de rataSupa de rosii si ardei coptiPulpe de pui marinateFriptura de pui cu cimbru si cartofiRisotto cu cartofi dulci si caise si frigarui de curcan.