Se curata puiul si se scoate sira,taind-ul cu un cutit bine ascutit pe spate ,dupa care se imparte in doua si se freaca cu sare,piper,condimente,boia si usturoi si se pune direct in tava pentru cuptor si se lasa cam o ora afara intr-un loc racoros sa se marineze putin.
Se curata puiul si se scoate sira,taind-ul cu un cutit bine ascutit pe spate ,dupa care se imparte in doua si se freaca cu sare,piper,condimente,boia si usturoi si se pune direct in tava pentru cuptor si se lasa cam o ora afara intr-un loc racoros sa se marineze putin.
Punem cuisoarele si vinul si il dam la cuptor la foc mediu cam 35-40 minute in functie de cuptor. Cam la jumatatea perioadei de timp ,il intoarcem.
Punem cuisoarele si vinul si il dam la cuptor la foc mediu cam 35-40 minute in functie de cuptor. Cam la jumatatea perioadei de timp ,il intoarcem.
Cand au trecut cele 40 de minute il intoarcem inca o data si se mareste focul,lasand puiul sa se rumeneasca bine.
Cand au trecut cele 40 de minute il intoarcem inca o data si se mareste focul,lasand puiul sa se rumeneasca bine.
Se poate servi ca atare sau cu o salata, cu cartofi,orez sau legume fierte. A preferat clasicii cartofi prajiti stropiti cu lamaie.
Se poate servi ca atare sau cu o salata, cu cartofi,orez sau legume fierte. A preferat clasicii cartofi prajiti stropiti cu lamaie.