Pulpe de pui aromate, la cuptor


- 4 pulpe de pui;
- 700g cartofi (sau cât s? acopere tot fundul t?vii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 c??ei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceap? verde;
- 1 cea?c? vin alb sec;
- 1 cea?c? ap? sau sup? de pui;
- verde?uri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de m?sline.
Într-o tav? uns? cu ulei de m?sline punem cartofii t?ia?i rondele (eu i-am t?iat pe jum?tate pentru c? erau destul de mici). T?iem prazul, ceapa ?i usturoiul, apoi le punem peste cartofi.
- 700g cartofi (sau cât s? acopere tot fundul t?vii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 c??ei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceap? verde;
- 1 cea?c? vin alb sec;
- 1 cea?c? ap? sau sup? de pui;
- verde?uri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de m?sline.
Într-o tav? uns? cu ulei de m?sline punem cartofii t?ia?i rondele (eu i-am t?iat pe jum?tate pentru c? erau destul de mici). T?iem prazul, ceapa ?i usturoiul, apoi le punem peste cartofi.

Punem peste legume sare, piper, boia ?i verde?uri a la Provence.
Pulpele de pui le ungem cu ulei ?i le condiment?m ?i pe ele cu sare, piper, boia ?i verde?uri, apoi le punem peste legumele din tav?. Turn?m vinul ?i supa/apa în tav? ?i d?m totul la cuptor.
Pulpele de pui le ungem cu ulei ?i le condiment?m ?i pe ele cu sare, piper, boia ?i verde?uri, apoi le punem peste legumele din tav?. Turn?m vinul ?i supa/apa în tav? ?i d?m totul la cuptor.



POFT? BUN?!

Experimente in bucatarie
Comentarii
Punctează această reţetă:
14/06/2012
E o reteta usoara si cred ca e si gustoasa. Mai mult decit atit, daca e facuta la cuptor inseamna ca e si sanatoasa. Eu neaparat azi incerc sa o prepar. Merci pentru idee!