Pulpe de pui aromate, la cuptor

Pulpe de pui aromate, la cuptor

Ingrediente:
- 4 pulpe de pui;
- 700g cartofi (sau cât s? acopere tot fundul t?vii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 c??ei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceap? verde;
- 1 cea?c? vin alb sec;
- 1 cea?c? ap? sau sup? de pui;
- verde?uri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de m?sline.

Într-o tav? uns? cu ulei de m?sline punem cartofii t?ia?i rondele (eu i-am t?iat pe jum?tate pentru c? erau destul de mici). T?iem prazul, ceapa ?i usturoiul, apoi le punem peste cartofi.
Punem peste legume sare, piper, boia ?i verde?uri a la Provence.
Pulpele de pui le ungem cu ulei ?i le condiment?m ?i pe ele cu sare, piper, boia ?i verde?uri, apoi le punem peste legumele din tav?. Turn?m vinul ?i supa/apa în tav? ?i d?m totul la cuptor.
L?s?m la cuptor pân? se rumenesc bine pulpele.
Noi am servit pulpele cu legume din tav? ?i cu salat? verde.
POFT? BUN?!

E Experimente in bucatarie

Comentarii

Punctează această reţetă:

31/08/2013

Foarte bun? mancarea ?i ingredientele sunt pu?ine

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/11/2013

Delicios...:P

(0) (0) abuz
28/03/2013

Super fain

(0) (0) abuz
31/12/2012

Pare gustos.

(0) (0) abuz
07/11/2012

A fost tare bun

(0) (0) abuz
30/06/2012

Ok

(0) (0) abuz
14/06/2012

E o reteta usoara si cred ca e si gustoasa. Mai mult decit atit, daca e facuta la cuptor inseamna ca e si sanatoasa. Eu neaparat azi incerc sa o prepar. Merci pentru idee!

(0) (0) abuz
07/04/2012

Yummy

(0) (0) abuz
24/02/2012

Super

(0) (0) abuz
19/11/2011

Ok

(0) (0) abuz



+