Ingrediente:
- 4 pulpe de pui;
- 700g cartofi (sau cât s? acopere tot fundul t?vii);
- 1 fir de praz;
- 2-3 c??ei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde;
- 2 fire de ceap? verde;
- 1 cea?c? vin alb sec;
- 1 cea?c? ap? sau sup? de pui;
- verde?uri a la Provence;
- boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- piper;
- ulei de m?sline.
Într-o tav? uns? cu ulei de m?sline punem cartofii t?ia?i rondele (eu i-am t?iat pe jum?tate pentru c? erau destul de mici). T?iem prazul, ceapa ?i usturoiul, apoi le punem peste cartofi.
Punem peste legume sare, piper, boia ?i verde?uri a la Provence.
Pulpele de pui le ungem cu ulei ?i le condiment?m ?i pe ele cu sare, piper, boia ?i verde?uri, apoi le punem peste legumele din tav?. Turn?m vinul ?i supa/apa în tav? ?i d?m totul la cuptor.
L?s?m la cuptor pân? se rumenesc bine pulpele.
Noi am servit pulpele cu legume din tav? ?i cu salat? verde.
POFT? BUN?!
Comentarii:
Foarte bun? mancarea ?i ingredientele sunt pu?ine
Delicios...:P
Super fain
Pare gustos.
A fost tare bun
Ok
E o reteta usoara si cred ca e si gustoasa. Mai mult decit atit, daca e facuta la cuptor inseamna ca e si sanatoasa. Eu neaparat azi incerc sa o prepar. Merci pentru idee!
Yummy
Super
Ok