Pulpe de pui crocante la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Puneti pulpele de pui de seara la marinat in iaurt, zeama de lamaie, sare. A doua zi le dati prin oul batut si amestecul de faina, pesmet si susan si puneti-le intr-un vas uns cu unt, ulei sau ulei de masline.
  • Le dati la cuptor la 175-180 grade pana se rumenesc. Aproape de sfarsit stropiti si deasupra cu cateva picaturi de ulei de masline sa se umezeasca pesmetul si sa arate frumos.
  • Servit cu cartofi la cuptor, sosul-crema de ardei de aici si morcov ras! Merg f. bine si cu Legumele sote de aici. F. bun a fost!

Punctează această reţetă

floranceFlorance

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun de tot felicitari

abuz