Ingrediente: 4 piepti de pui 40 gr unt (4 linguri) 2 linguri de suc de lamaie 6 catei de usturoi (4 intregi si 2 zdrobiti) 2 linguri de patrunjel tocat 1...
Ingrediente: 4 copane de pui 2 cepe mijlocii cate un ardei gras rosu si verde 1 conserva rosii 250 gr orez 500 ml supa (sau 500 ml apa in care se adauga 1-2...
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 2 cani de carne de pui taiata fasii(rostisat sau facut pe grill) 2 linguri de ardei taiat marunt(cubulete) 3 linguri ceapa rosie taiata fin 3...
Ingrediente: 3-4 pulpe superioare de pui, 4 cartofi mari, 1 pahar de bere neagra, 2 catei de usturoi, boia, vegeta, piper, cateva fire de patrunjel verde, 1...
Ingrediente: Pentru 2-3 portii avem nevoie de : 7-8 aripioare de pui, 50ml ulei, 50 ml vin alb, 50 ml apa, o lingura de sos de soia, un catel de usturoi, boia,...
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema...