Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se spala copanele, se sterg si se freaca cu sare, piper, usturoi (pisat) si boia dulce. Puneti-le intr-o tava unsa si lasatile 20 minute la cuptor. Se curata ceapa si se toaca fin. Se curata ardeii grasi si se toaca (nu foarte marunt). Se toaca 1/2 legatura de patrunjel. Rosiile se pun la scurs. Se scot copanele, se adauga in locul lor orezul, legumele, supa si patrunjelul. Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce sau iute. Le punem pe foc sa dea un clocot, apoi se introduc la cuptor pentru 30 minute. Se orneaza cu patrunjelul ramas.
Comentarii (34):
Este extraordinar de bun :) Pofta buna!
Deliciosss :X
Delicios
Foarte bun
E delicioasa
.......
Am folosit carne de curcan si a ieșit super!
Foarte bun
Incompleta
Gustoasa
Dupa cum arata , e promitator sa vedem ce iese