Pulpele se spala si se curata de cotoare si pene, eventual se parlesc, apoi se taie bucati potrivite si se cresteaza din loc in loc. Le ajezam in tava si le condimentam.
Turnam berea pe langa carne. Canditatea de bere este aproximativa. Pulpele trebuie sa fie acoperite pana la jumatate cu bere.
Bagam tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 20/25 minute intoarcem pulpele pe partea cealalta, dupa alte 20 minute se intorc inca o data si se mai lasa 10 minute sa prinda o crusta frumoasa.
Sunt gata atunci cand au o culoare frumoasa, aurie spre aramie, iar sosul a scazut la jumatate.
Puteti servi cu garnitura si muraturi, sau simple cu sos dulce - acru, chinezesc.
Excelenta!!!! Felicitari! iese mult mai aromata si mai frageda daca este marinata carnea inainte macar 2 ore intr-o cana de apa amestecata cu zeama de la o lamaie 2 catei de usturoi striviti o cepa mica taiata cuburi o lingurita de sare si o lingura sau doua de sos de soia si apoi se urmeaza reteta data... e super! oricum reteta e f f f f f buna. O recomand tuturor :)
Comentarii (34):
Foarte buna reteta
Delicios...... hmmmmmm!!!!!!!!!!
Excelenta!!!! Felicitari! iese mult mai aromata si mai frageda daca este marinata carnea inainte macar 2 ore intr-o cana de apa amestecata cu zeama de la o lamaie 2 catei de usturoi striviti o cepa mica taiata cuburi o lingurita de sare si o lingura sau doua de sos de soia si apoi se urmeaza reteta data... e super! oricum reteta e f f f f f buna. O recomand tuturor :)
Si la aceasta reteta, initiatorul "uita" de condimente. Aloo !
Pofta buna
I
Super bune!!!!!!!
N-are rost 1 comentariu ! vezi punctajul !
Am pregatit sunt excelente!
Tocmai , am facut si eu ....SE MERITA