Pulpe de pui cu bere, la cuptor

Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Pulpele se spala si se curata de cotoare si pene, eventual se parlesc, apoi se taie bucati potrivite si se cresteaza din loc in loc. Le ajezam in tava si le condimentam.
- Turnam berea pe langa carne. Canditatea de bere este aproximativa. Pulpele trebuie sa fie acoperite pana la jumatate cu bere.
- Bagam tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 20/25 minute intoarcem pulpele pe partea cealalta, dupa alte 20 minute se intorc inca o data si se mai lasa 10 minute sa prinda o crusta frumoasa.
- Sunt gata atunci cand au o culoare frumoasa, aurie spre aramie, iar sosul a scazut la jumatate.
- Puteti servi cu garnitura si muraturi, sau simple cu sos dulce - acru, chinezesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios...... hmmmmmm!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta!!!! Felicitari! iese mult mai aromata si mai frageda daca este marinata carnea inainte macar 2 ore intr-o cana de apa amestecata cu zeama de la o lamaie 2 catei de usturoi striviti o cepa mica taiata cuburi o lingurita de sare si o lingura sau doua de sos de soia si apoi se urmeaza reteta data... e super! oricum reteta e f f f f f buna. O recomand tuturor :)
am gătit această rețetă
anonymous
Si la aceasta reteta, initiatorul "uita" de condimente. Aloo !
anonymous
Pofta buna
anonymous
I
anonymous
Super bune!!!!!!!
anonymous
N-are rost 1 comentariu ! vezi punctajul !
anonymous
Am pregatit sunt excelente!
anonymous
Tocmai , am facut si eu ....SE MERITA
Punctează această reţetă