Pulpe de pui cu bere, la cuptor

Pulpe de pui cu bere, la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Pulpele se spala si se curata de cotoare si pene, eventual se parlesc, apoi se taie bucati potrivite si se cresteaza din loc in loc. Le ajezam in tava si le condimentam.
  • Turnam berea pe langa carne. Canditatea de bere este aproximativa. Pulpele trebuie sa fie acoperite pana la jumatate cu bere.
  • Bagam tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 20/25 minute intoarcem pulpele pe partea cealalta, dupa alte 20 minute se intorc inca o data si se mai lasa 10 minute sa prinda o crusta frumoasa.
  • Sunt gata atunci cand au o culoare frumoasa, aurie spre aramie, iar sosul a scazut la jumatate.
  • Puteti servi cu garnitura si muraturi, sau simple cu sos dulce - acru, chinezesc.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios...... hmmmmmm!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta!!!! Felicitari! iese mult mai aromata si mai frageda daca este marinata carnea inainte macar 2 ore intr-o cana de apa amestecata cu zeama de la o lamaie 2 catei de usturoi striviti o cepa mica taiata cuburi o lingurita de sare si o lingura sau doua de sos de soia si apoi se urmeaza reteta data... e super! oricum reteta e f f f f f buna. O recomand tuturor :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Si la aceasta reteta, initiatorul "uita" de condimente. Aloo !

abuz

anonymous

Pofta buna

abuz

anonymous

I

abuz

anonymous

Super bune!!!!!!!

abuz

anonymous

N-are rost 1 comentariu ! vezi punctajul !

abuz

anonymous

Am pregatit sunt excelente!

abuz

anonymous

Tocmai , am facut si eu ....SE MERITA

abuz
  • pagina 1 / 4