Ingrediente: 4 piepti de pui 40 gr unt (4 linguri) 2 linguri de suc de lamaie 6 catei de usturoi (4 intregi si 2 zdrobiti) 2 linguri de patrunjel tocat 1...
Ingrediente: 1 pui marisor, circa 1,35 g 3 foi de dafin 3 linguri de sare grunjoasa 4 fire de rozmarin 4 fire de cimbru 1 lamaie, taiata in jumatate 1 lingura...
Ingrediente: 3 pulpe pui marinata: ulei sau unt lichid boia de ardei cimbru rosmarin piper 1 catel de usturoi, alte ierburi aromate dupa preferinta sare
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 1 pui intreg pentru grill (maxim 1.4 kg) 2 fire rozmarin 4 fire cimbru sare (de mare, daca e posibil) 1 lingurita piper 1 lingurita boia 1/2 lamaie
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: un pui de 1 kg 1 lamaie 4 cepe mai mici 3-4 catei de usturoi 100 ml ulei 200 ml vin alb Pentru condimente: sare, piper proaspat macinat piper alb...
Ingrediente: 1 pui mic (800g) 1/2 lingurita de busuioc 1/2 lingurita de chimen 1 lingurita de cimbru 1 lingurita de praf de usturoi 1 lingurita de sare 3...
Ingrediente: 500 g carnati proaspeti, nu foarte picanti 8 pulpe de pui sare dupa gust piper pulbere dupa gust 1 lingurita cimbru 1 lingurita curry 1 lingurita...